Alkoholfri til barer, cafe'er restauranter, natklubber...

Hør mere om hvad vi kan tilbyde din forretning. Ring 50 52 31 51 eller skriv til kontakt@alkoholfributik.dk - Vi kommer gerne forbi med smagsprøver og tager en snak omkring, hvordan vores produkter passer til netop jeres forretning.

Vi leverer direkte til din virksomhed, uanset om det drejer sig om jeres kantine, jeres firmaarrangement eller noget helt andet. Ring til os på 50 52 31 51 eller send os en mail på kontakt@alkoholfributik.dk - og få et godt tilbud!

 

Reception

Receptioner afholdes ofte om dagen, og derfor skal de fleste køre tilbage til deres arbejdsplads bagefter. Vi anbefaler derfor, at man kombinerer de traditionelle drikkevarer med alkoholfri øl, så alle kan være med.

 

Julefrokost

Firmaets julefrokost er en af de helt store begivenheder, og derfor skal alle selvfølgelig kunne være med og føle sig godt tilpas. Med alkoholfri øl og vin kan du sikre, at alle medarbejdere får en god aften.

 

Kantine

De fleste kantiner bør have et bredt sortiment, som passer til både medarbejdernes daglige frokost, møder, særlige arrangementer med videre. Med alkoholfri øl i udvalget, kan du give medarbejderne et lækkert supplement, som helt sikkert vil blive værdsat – både i det daglige og til festlige lejligheder. Vil du gerne have alkoholfri øl i din kantine, så skriv til os.

 

Restaurant

Har I et lækkert og smagfuldt alternativ til de af jeres gæster, som ikke ønsker at drikke alkohol? Vi kommer gerne forbi og tager en snak med jer om, hvilke alkoholfrie drikkevarer, som passer allerbedst til jeres menu og gæster.

 

Bar/Natklub

Flere og flere efterspørger alkoholfrie alternativer i nattelivet. Både de unge, de sundhedsbevidste, og de stilbevidste går op i at finde lækre alternativer til de traditionelle drinks. Vil I også gerne adskille jer fra mængden, og tilbyde alle gæster en god oplevelse? Ring til os og aftal et møde – så kommer vi forbi med smagsprøver og et godt tilbud tilpasset lige præcis jeres klientel.

                

Firmafest

Uanset om det drejer sig om sommerfesten, jubilæet eller afskeden med en kær medarbejder, så har vi et stort udvalg af alkoholfrie drikkevarer til lejligheden. Vi tager gerne en snak med jer om, hvilke produkter, som vil passe allerbedst til jeres arrangement.