Skal du holde fest?

Nu har du muligheden for at servere et lækkert alternativ til de af dine festgæster, som ikke ønsker at drikke alkohol. For mange er det et tabu ikke at drikke alkohol, og de møder ofte spørgsmålet; vil du ikke bare have et enkelt glas? Med alkoholfri øl, som en del af drikkevarerne, vil ingen føle sig udenfor til din fest. Og forestil dig, hvor glad onkel, morfar, farmor og din gravide kusine bliver, når du ikke blot serverer sodavand til den lækre festmiddag. Se vores store udvalg lige her.

 

Barnedåb

De fleste i Danmark vælger at holde barnedåb på søndage, og dåbshandlingen i kirken efterfølges traditionelt af en frokost. Her er fokus på børnene og det hyggelige eftermiddagsarrangement med plads til leg og spil. De fleste skal formentlig køre hjem efter festlighederne, og mange skal på arbejde dagen efter. Derfor er det en fin gestus, at tilbyde alkoholfri alternativer til vinen og fadøllen.

 

Bryllup

Her samles familier og mange møder sikkert hinanden for første gang. Der er fokus på, at to familier forenes, og at alt skal være helt perfekt. Gæsterne skal forkæles til den helt store guldmedalje, uanset om der er tale om slotsbrylluppet eller havefesten. I alle familier er der nogen, som ikke ønsker at drikke alkohol. Måske er det onklen, som let får lidt for meget. Måske er det svigerfar, som pga. af sin medicin ikke kan tåle det. Giv dem muligheden for en alkoholfri øl til maden – vi er sikre på, at de vil sætte pris på ikke at skulle skåle i appelsinvand hele natten.

Alkoholfri øl og vin vil selvfølgelig også være et godt supplement til konfirmation, den runde fødselsdag, jubilæum, guldbryllup, sølvbryllup, kobberbryllup mv.