Hvad er alkoholfri drikkevarer?

Alkoholfri drikkevarer er en bred betegnelse for alkoholfri øl, alkoholfri vin, alkoholfri cider og andre drikkevarer der normalt indeholder alkohol. I Danmar har der ikke været tradition for sådanne produkter, og vi har derfor kigget mod udlandet for at finde de bedste alkoholfri drikkevarer. Vi importerer selv størstedelen af vores alkoholfri øl og vin, for at give den bedste oplevelse. 

At noget er alkoholfrit betyder at det højst må indeholde 0,5% alkohol. Denne mængde bliver også betegnet som rest-alkohol og er fysisk ubetydeligt for de fleste mennesker. Personer på antabus, bør dog ikke drikke produkter med mere end 0,1%. Indholdet på 0,5% betegnes som ubetydeligt, da alkohol i dennne mængde også findes i andre produkter som appelsinjuice, surdejsbrød, bananer og æblemost uden at dette giver anledning til bekymring.

Historisk har alkoholfri øl og alkoholfri vin fået et dårligt ry, da produkterne på det danske marked har været elendige. Det har vi sat os for at ændre. Vi har derfor håndplukkket alle vores alkoholfri øl, vin og cider.

De fleste af vores alkoholfri øl kommer fra Tyskland, hvor der er en lang tradition for at servere alkoholfri øl af høj kvalitet. Traditionelt tilbyder de fleste restauranter 2 alkoholfri øl, en pilsner og en hvedeøl, der med sikkerhed er bedre end hvad de danske bryggerier normalt tilbyder. 

De seneste år er flere danske bryggerier begyndt at producere alkoholfri øl af virkelig høj kvalitet. Vi ser det som vores pligt at have dem alle i sortiment, og tilføjer alkoholfri nyheder så snart de kommer på markedet. Vi var blandt andet den første butik der solgte alkoholfri øl fra Svaneke Bryghus, ligesom Mikkellers alkoholfri øl også altid er i sortiment. 

Udover øl tilbyder vi også alkoholfri cider fra Val de France i forskellige varianter: æble, granatæble, hindbær, pære og fersken. Vores cider er ikke tilsat sukker og lavet på en række forskellige æblesorter fra Normandiet. 

Vi har brugt meget tid på at finde alkoholfri vin, som er værd at servere og drikke. Det er endelig lykkedes os at finde en acceptabel alkoholfri vin, som både smager godt og minder om vin. For sandheden er desværre at meget alkoholfri vin enten smager af solbærsaft eller virkelig forfærdeligt. 

Vil du vide mere om alkoholfri øl, vin eller andre drikkevarer kan du ringe til os på 50 52 31 51 eller skrive til kontakt@alkoholfributik.dk