Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Alkoholfributik ApS

CVR. nr. 42523917

Langøvej 7, 4760 Vordingborg

E-mail: kontakt@alkoholfributik.dk

Telefon 50 52 31 51

 

Betaling

På Alkoholfributik.dk kan der betales med Dankort, MobilePay,Mastercard, Visa, Maestro, Visa Electron og Paypal.

Betalingen hæves umiddelbart i forbindelse med afsendelse af varerne.

Alle priser er i danske kroner.

 

Levering

Vi leverer med GLS. Se mere på vores side om levering her.

Som udgangspunkt afsendes kundens bestilling samlet, med mindre andet er aftalt. I enkelte tilfælde sendes bestillingen som flere pakker, såfremt det er mest hensigtsmæssigt i forhold til omkostninger og vægtgrænser.

Alkoholfributik.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Levering til ikke-brofaste øer kan tillægges ekstra betaling, såfremt transportøren opkræver dette.

Ved køb accepterer du transportørens forretningsbetingelser.

Fortrydelsesret

Af hensyn til fødevaresikkerheden er der ingen fortrydelsesret på fødevarer jf. forbrugeraftalelovens §7.

For ikke-fødevarer ydes 14 dages fortrydelsesret, såfremt varen sendes retur i væsentligt samme stand og mængde som leveret. Ønsker du at gøre brug af returretten bedes du meddele dette pr. email til kontakt@alkoholfributik.dk. Betaling af returfragt afholdes af kunden. Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke. Beløbet tilbageføres til det betalingskort der er anvendt til betaling, når returvaren er modtaget og kontrolleret. Da fragtomkostningen er fast, refunderes denne kun såfremt hele ordren returneres.

Returnering af ikke-fødevarer skal ske til Alkoholfributik lageradresse:

E-synergi
ATT: Alkoholfributik
Langøvej 7
4760 Vordingborg

Reklamationsret

Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten er begrænset af varens naturlige holdbarhed. Såfremt du ønsker at reklamere over en leveret vare, bedes du hurtigst muligt, og indenfor rimelig tid, give besked om dette pr. email til kontakt@alkoholfributik.dk. Alkoholfributik.dk afholder alle rimelige fragtudgifter såfremt varen er returneret efter Alkoholfributik.dk’s anvisninger. 

Pant

Flasker købt gennem Alkoholfributik.dk lever op til dansk lovgivning om pantmærkning. Panten kan indløses i flaskeautomater eller ved indlevering til Alkoholfributik.dk's lageradresse. Bemærk at vi ikke kan garantere at alle flaskeautomater tager imod vores flasker. 

E-synergi
ATT: Alkoholfributik
Langøvej 7
4760 Vordingborg

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Alkoholfributik.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Ved accept af handelsbetingelserne, accepterer du at oplysningerne er tilgængelige for ledelse og medarbejdere i Alkoholfributik.dk

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Vi er engagerede i din tilfredshed med vores service og produkter. Derfor forbeholder vi os retten til at fremsende en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse, efter levering af dine produkter.

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Alkoholfributik.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Enhver tvist mellem kunden og Alkoholfributik ApS, afgøres af Retten i Glostrup / Østre Landsret.