Copenhagen Sparkling Tea BLÅ 75 cl ØKO

Nyhed

Copenhagen Sparkling Tea er en ny serie af sparkling tea, udviklet med gourmet i højsædet. BLÅ er helt uden alkohol, og brygget på 9 forskellige teer, økologisk druemost og citronsaft. Kombinationen af både kraftig sort te, delikat hvid te og krydret chai giver tea'en sin helt karaktieriske smag og serveres på de mest eksklusive restauranter i landet.

BLÅ sparkling tea er god til aperitif, forretter, lette hovedretter og de fleste desserter. Nyd den ved 5 grader i et champagneglas.

Flere detaljer

149,00 kr

Produkt information

Type: Alkoholfri Mousserende Vin
Antal flasker: 1
Størrelse: 75 cl
Alkoholindhold: 0,0%
Anbefalet drikketemperatur: 5-8 grader
Ingredienser: *Grøn te, *Hvid te, *Sort te, *urtete, *Druesaft, *Citronsaft, Kuldioxid. *Økologisk

Yderligere information

Copenhagen Sparkling Tea er en ny serie af sparkling tea, udviklet med gourmet i højsædet. BLÅ er helt uden alkohol, og brygget på 9 forskellige teer, økologisk druemost og citronsaft. Kombinationen af både kraftig sort te, delikat hvid te og krydret chai giver tea'en sin helt karaktieriske smag og serveres på de mest eksklusive restauranter i landet.

BLÅ sparkling tea er god til aperitif, forretter, lette hovedretter og de fleste desserter. Nyd den ved 5 grader i et champagneglas.

Med BLÅ har Copenhagen Sparkling Tea Company skabt en ekstrem fyldig, lang og kompleks smagsoplevelse – til dem, som ikke ønsker alkohol. I al beskedenhed har det været deres mål at skabe det bedste mousserende produkt i verden uden alkohol.


BLÅ er sammensat af en bred pallette af teer (9 i alt). Det første indtryk er friskt og livligt, hvor noter af blomst, jasmin og kvæde træder behageligt frem. Herefter spiller kamillen og de hvide teer ind med blødhed og nøje udvalgte sorte teer sikrer en behagelig fylde. Afslutningsvis fornemmes toner af æble og krydderi takket være Chaiteen.

Historien bag
Da den prisvindende danske sommelier Jacob Kocemba i 2011 gik ned i sin kælder for at eksperimentere med te, stod han på skuldrene af stolte 1000-årige te-traditioner, som kun få andre drikkevarekategorier kan mønstre. Ikke desto mindre var ambitionen allerede dengang at tænke te i en helt ny, unik retning, og Jacob gik i gang med at udvikle nye metoder til at trække smagene ud af teen ved forskellige temperaturer. Den første Sparkling Tea blev serveret på den københavnske Michelin-restaurant Hermann (NIMB), og i dag kan Copenhagen Sparkling Tea fås på flere Michelin-restauranter i Danmark og Sverige.


I Copenhagen Sparkling Tea Company kombineres mange forskellige typer af eksklusive teer - lige fra de fine hvide teer til de kraftige sorte teer og skaber på den måde helt nye smagsnuancer i teens verden. Med andre ord sammensættes teer på samme måde, som man sammensætter druetyper i en Cuvée til fx Champagner. Resultatet er udgaverne Blå, Rød og Grøn, der kombinerer teens fantastiske egenskaber og dybe smagsnuancer med den perlende og friske smagsoplevelse fra Champagne. Alt er naturligvis økologisk.

Copenhagen Sparkling Tea Company ønsker at tilbyde dyb smag, stor fylde og høj smagskompleksitet – uden det skal være bundet op på en høj alkoholprocent.


Metoden
Når den rette Cuvée af teer er sammensat adderes en begrænset mængde hvidvin (i RØD og GRØN) eller druemost (i BLÅ), lidt friskpresset citronsaft samt en mindre mængde sukker. BLÅ er dog kun sødet af druemosten. Hvidvinen og druemosten samler de forskellige teers smagsnuancer i et vinøst udtryk og giver derfor Sparkling Tea de samme anvendelsesmuligheder som fx Champagne.

Citronsaften tilsættes for at balancere sødmen. Herefter gennemgår indholdet en sirligt udviklet og hemmelig forædlingsproces, inden den tappes på champagneflasker med mere end 5 bars tryk. Metoden er blevet forfinet gennem hundredvis af forsøg og smagskombinationer, og de vidt forskellige vandtemperaturer og langvarige trækketider giver fantastiske nuancer og dybde i smagen.