Kocembas No 0 sparkling tea Forstør

Kocembas Sparkling Tea No 0 75 cl

Nyhed

Kocemba hedder nu Copenhagen Sparkling Tea.
Se den her

Kocembas Sparkling Tea no 0 består af te, friske krydderurter, citronsaft og alkoholfri hvidvin. Den har en god dybde med en bred vifte af smags- og duftkomponenter. Man kan finde noter af hindbær, jordbær, citrus, jasmin, kvæde, chai - og mange flere kunne nævnes. Smagen er mousserende, frisk med en delikat lang eftersmag, som bliver ved med at give smagsindtryk længe efter du har smagt på den.i

Flere detaljer

Yderligere information

Kocemba's skriver:

Kocemba's nr. 0 består af te, friske krydderurter, citronsaft og alkoholfri hvidvin. Den har en god dybde med en bred vifte af smags- og duftkomponenter. Man kan finde noter af hindbær, jordbær, citrus, jasmin, kvæde, chai - og mange flere kunne nævnes. Smagen er mousserende, frisk med en delikat lang eftersmag, som bliver ved med at give smagsindtryk længe efter du har smagt på den.

Hvad kan den bruges til? Generelt for alle vores typer kan man sige de kan drikkes ved enhver form for sammenkomst, alt efter hvilken årstid det er. Det er glasset, der begynder et måltid, og det er glasset, der kan afslutte det. Den appellerer til mange pga. den blide og fine måde, den repræsenterer sig på.

Kocemba ´s Sparkling Tea no. 0 er lavet på 7 forskellige typer teer og det er vores mål at skabe et produkt der er unikt inden for sin kategori. Oftest i andre alkohol frie produkter er eftersmagen kort og kedelig, I denne Sparkling Tea har vi arbejdet med at lave en lang blød og flot eftersmag som giver en super god oplevelse, set i forhold til andre alkohol fri produkter. For at skabe denne smags kompleksitet har vi her brugt 7 forskellige teer for at lave smagsoplevelsen komplet. Denne Sparkling Tea har været under vejs i et år og vi kan med glæde sige at der er kommet super godt mousserende alkohol frit produkt på marked som vi håber du vil tage godt imod.

Kocemba´s Sparkling tea er en ny type drikkevare og ret specielt, for hvor på hylden skal man sætte den? Vi mener, den hører til på sin egen hylde for Kocemba's nr. 0 er helt unik, Det er vores mål at blive bedre, og vi ønsker at udvikle et bredt sortiment møntet på de idealer, vi står for med Sparkling Tea.

Vi ønsker at lave en ren drik, som er smagende, vi laver det så klimavenligt som muligt, vi ønsker ikke at tilsætte farvestoffer, eller andre unaturlige ting for at skyde genvej, og for os er det smagen, der tæller. Kocemba's er lavet på gode naturlige råvarer og nøje sat sammen med vores knowhow. Vores produkt er blevet pasteuriseret på flasken ved ca. 68 grader, så vi kan garantere holdbarheden. Smagen i flasken udvikler sig ligesom vin gør ved at der sker en afrunding af bitterstofferne i teen, som gør, at den bliver blødere med tiden