Erdinger Alkoholfri Grapefrugt-Hvedeøl 12 x 33 cl Forstør

Erdinger Alkoholfri Grapefrugt-Hvedeøl 12 x 33 cl

Nyhed

Om du er på arbejde, dyrker sport eller skal køre, er der nogle situationer, hvor det er bedst at undgå alkohol. Hvis du alligevel ikke vil undvære den gode smag af hvedeøl er løsningen Erdinger Alkoholfri. Den er brygget med omsorg og erfaring høstet gennem 125 år og efter de højeste kvalitetsstandarder. Erdinger Alkoholfri er rig på vigtige næringsstoffer som folsyre og vitamin B12, der understøtter imunsystemet.

Prisen er inkl. pant.

Flere detaljer

Forudbestil nu

199,00 kr

Produkt information

Type: Alkoholfri Hvedeøl
Antal flasker: 12
Størrelse: 33 cl
Alkoholindhold: 0,4%
Anbefalet drikketemperatur: 8-12 grader
Isotonisk: Ja
Brygget efter den Bayerske renhedslov fra 1516: Ja

Yderligere information

Om du er på arbejde, dyrker sport eller skal køre, er der nogle situationer, hvor det er bedst at undgå alkohol. Hvis du alligevel ikke vil undvære den gode smag af hvedeøl er løsningen Erdinger Alkoholfri. Den er brygget med omsorg og erfaring høstet gennem 125 år og efter de højeste kvalitetsstandarder.Erdinger Alkoholfri er rig på vigtige næringsstoffer som folsyre og vitamin B12, der understøttet imunsystemet. Derfor drikkes Erdinger Alkoholfri af en lang række idrætsudøvre indenfor marathon, triathlon og skiskydning.

En af vores mest populære og velsmagende alkoholfri øl. Brygget af naturlige ingredienser efter den tyske kvalitetsstandard Reinheitsgebot 1516. Erdingers mesterbryggere har bevaret den aromatiske, helstøbte Erdinger-karakter, som med sin unikke smag har spredt rygtet om Erdinger langt uden over Tysklands grænser. Erdinger Alkoholfri er på niveau med bryggeriets øvrige hvedeøl.

Prisen er inkl. pant.

Tilbehør / relateret