Erdinger Alkoholfri Hvedeøl 10 x 50 cl (inkl. pant) Forstør

Erdinger Alkoholfri Hvedeøl 10 x 50 cl

Nyhed

Om du er på arbejde, dyrker sport eller skal køre, er der nogle situationer, hvor det er bedst at undgå alkohol. Hvis du alligevel ikke vil undvære den gode smag af hvedeøl er løsningen Erdinger Alkoholfri. Den er brygget med omsorg og erfaring høstet gennem 125 år og efter de højeste kvalitetsstandarder. Erdinger Alkoholfri er rig på vigtige næringsstoffer som folsyre og vitamin B12, der understøtter imunsystemet.

Erdinger alkoholfri findes også i små flasker. TRYK HER

Prisen er inkl. pant

Flere detaljer

199,00 kr

19,90 kr pr. flaske

Produkt information

Antal flasker: 10
Størrelse: 50 cl
Alkoholindhold: 0,4%
Anbefalet drikketemperatur: 8-12 grader
Isotonisk: Ja
Brygget efter den Bayerske renhedslov fra 1516: Ja
Kalorier: 107 KJ / 25 kcal
Kulhydrat: 5,3 gram
Heraf sukkerarter: 3,6 gram
Protein: 0,4 gram
Salt: under 0,1 gram
Folsyre: 20 mikrogram (10% ADT)
Vitamin B12: 0,13 mikrogram (5,2 % ADT)
Polyphenol (anti-oxidant): 30 mg
Ingredienser: Vand, HVEDEMALT, BYGMALT, Humle, Gær, Kulsyre

Yderligere information

Om du er på arbejde, dyrker sport eller skal køre, er der nogle situationer, hvor det er bedst at undgå alkohol. Hvis du alligevel ikke vil undvære den gode smag af hvedeøl er løsningen Erdinger Alkoholfri. Den er brygget med omsorg og erfaring høstet gennem 125 år og efter de højeste kvalitetsstandarder.Erdinger Alkoholfri er rig på vigtige næringsstoffer som folsyre og vitamin B12, der understøttet imunsystemet. Derfor drikkes Erdinger Alkoholfri af en lang række idrætsudøvre indenfor marathon, triathlon og skiskydning.

En af vores mest populære og velsmagende alkoholfri øl. Brygget af naturlige ingredienser efter den tyske kvalitetsstandard Reinheitsgebot 1516. Erdingers mesterbryggere har bevaret den aromatiske, helstøbte Erdinger-karakter, som med sin unikke smag har spredt rygtet om Erdinger langt uden over Tysklands grænser. Erdinger Alkoholfri er på niveau med bryggeriets øvrige hvedeøl.

Prisen er inkl. pant

Tilbehør / relateret