Svaneke Greenlight Alkoholfri Lager ØKO 10 x 50 cl

Nyhed

Svaneke Greenlight hedder nu Don't Worry, som du kan finde her

Som de første i Danmark kan vi tilbyde den økologiske, alkoholfri Svaneke Greenlight. 

Svaneke Greenlight er en undergæret lager fra Svaneke Bryghus på solskinsøen Bornholm. Her brygger de godt øl, og Greenlight er ingen undtagelse. Den er brygget på sin helt egen måde, og er fra brygget fra bunden som en alkoholfri øl. Der er fra begyndelsen taget højde for at øllet ikke skal indeholde alkohol, og smager derfor af mere.

Flere detaljer

Produkt information

Type: Alkoholfri Specialøl
Antal flasker: 10
Størrelse: 50 cl
Alkoholindhold: Max 0,5%
Anbefalet drikketemperatur: 5-8 grader
Ingredienser: Vand, *BYGMALT, *humle og gær.  *økologisk.

Yderligere information

Fortællingen om Greenlight fra Svaneke Bryghus:

At brygge alkoholfri øl er ikke bare noget man gør fordi man finder det lystigt. Det kræver først og fremmest et klart standpunkt: Vil man fjerne alkoholen fra en færdig øl? Eller vil man brygge en øl uden alkohol op fra bunden? Førstnævnte bringer et balanceret produkt ud af balance. Sidstnævnte åbner muligheder – men det er svært, forklarer Svanekes brygmester Jan Paul.


Vi på Svaneke Bryghus valgte sidstnævnte, for vi kan godt lide at blive udfordret lidt.


Under anvendelse af en meget speciel gæringsproces har vi således formået at skabe en alkoholfri øl som ren faktisk smager af øl – plus lidt til: Gæringsprocessen lader de samme smagsnuancer opstå som i almindeligt øl, men fordi alkoholen ikke ”forstyrrer” vil man samtidigt opleve en anderledes intensiv smag af malt og humle end man måske lige regner med. Alkohol er jo ellers kendt som smagsforstærker, men sukkerstofferne fra malten kan det samme - så vi har valgt at efterlade en diskret maltsødme som fundament for denne øl.

Denne øl kan bruges til mangt og meget: Er man til frokost, fest eller fiduser er der sidenhen grønt lys for at sætte sig i dytten og trille hjem. Men den er også tænkt som et naturligt og velsmagende alternativ til sodavand: Gode råvarer, masser af smag og lige det rette skud energi – også til efter sporten.
En alkoholfri øl der er brygget med smag og balance som formål - en øl brygget fra bunden.

Tilbehør / relateret